Европейската комисията стартира онлайн летен фото конкурс за празнуване на края на таксите за роуминг в ЕС

Европейската комисията стартира онлайн летен фото конкурс за празнуване на края на таксите за роуминг в ЕС. 
От 15 юни европейците могат да използват своите мобилни телефони (разговори, SMS и данни), когато пътуват в ЕС без допълнителни такси за роуминг. Това означава, че хората могат лесно да поддържат връзка с приятели, колеги и членове на семейството си, когато пътуват без страх от високи сметки за телефон. Какъв по-добър начин да направите това, от споделяне на снимки от вашите най-добри моменти по време на ваканция? И какво, ако можете да спечелите билет за Interrail, за да пътувате из целия ЕС във всеки влак? Ако имате интерес, можете да се присъедините към конкурса "Роуминг в ЕС". Изпратете снимка, показваща как използвате мобилния си телефон или таблета си без такси за роуминг, докато пътувате в ЕС. Трима победители ще получат по два билета на Interrail за пътуване с влак из цяла Европа.
Ето и правилата: Изпращате снимката с кратко описание чрез Messenger към официалната страница на Единния цифров пазар във Facebook. Снимката се качва в фотогалерията на състезанието. Каните приятелите си да харесат вашата фотография. Печелят тези, събрали най-голям брой харесвания. Честно и лесно 🙂
Конкурсът приключва на 15 септември 2017 г., а победителите ще бъдат обявени малко след това.
Снимки, които злоупотребяват със съдържание, насаждане на омраза или реклама ще бъдат отказани. Снимките, изпратени анонимно или чрез фалшиви профили, няма да бъдат приети. Ако не можете да използвате Messenger за изпращане на снимката, то тогава изпратете своите снимки по имейл. Един човек може да изпрати само максимум 2 снимки. 
Общите условия и правила: file:///C:/Users/User/Downloads/TermsCoditionspdf.pdf