EYE2023: покана за регистрация за младежката конференция на Европейския парламент

EYE2023: покана за регистрация за младежката конференция на Европейския парламент
Покана към младите хора да се включат в младежката конференция EYE2023 в Страсбург и да споделят идеите си за бъдещето на Европа. Регистрацията е отворена до 24 февруари.
На 9 и 10 юни хиляди европейци на възраст между 16 и 30 години ще дойдат в Европейския парламент в Страсбург, за да обсъдят и споделят идеи за бъдещето на Европа.
Младите хора ще се срещнат с експерти, активисти, инфлуенсъри и политици и ще имат възможност да обменят идеи и да открият вдъхновение в центъра на европейската демокрация.
Петото издание на конференцията предвижда близо 200 прояви, в които ще могат да се включат участници на място и онлайн. Ще има дискусии, възможности за запознанства, артистични изпълнения, спортни състезания и интерактивни семинари.
Някои от проявите са организирани в сътрудничество с други европейски и международни институции, граждански и младежки организации.
Вижте проектопрограмата на EYE2023 – EYE2023-draft-programme_May2022.pdf (europa.eu)
Регистрирация за участие – Take part – European Youth Event (europa.eu)
Всички европейци на възраст между 16 и 30 години могат да вземат участие. Няма нужда да бъде формирана група, всеки участник може да се регистрира самостоятелно.
Крайният срок за записване е 24 февруари 23:59 часа централноевропейско време, като ранните заявки за участие ще имат приоритет.
Източник: Европейски парламент