Информационни кампании за ЕС

Информационна кампания в четири населени места от област Видин
Център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Видин организира четири информационни кампании в областта, в ролята си на регионални партньори на Европейската комисия. Местата, които ще посетим са: Белоградчик на 08.06, Ново село на 09.06, Кула на 10.06 и Дунавци на 11.06. Кампанните ще са паралелно съчетани с фолклорна праграма,която организираме съвместно с читалищита на съответната община. Целта на мероприятията е да достигнем по-голяма аудитория на областно ниво и да информираме жителите за: дейността ни, за правата им в ЕС, възможностите, които имат и разбира се, не по – малко важно – да отговорим на въпросите им свързани с Европейския съюз.
Нашият център ще осигури печатни и рекламни материали за гражданите на общините с цел разпространяване на информация и посочване на адреса на центъра, където всъщност е звеното за информиране и получаване на материали.
Заповядайте на нашите кампании, за които може да получите пълната информация на Фейсбук страницата ни или да ни пишете с въпроси за събитията. Не е нужно да го казваме, но все пак – всички са поканени!