Младежко събитие „OpenMIC“ във формат „Световно кафене“ във Видин

Заповядайте на нашето младежко събитие „OpenMIC“ във формат „Световно кафене“. Докато пиете кафе и хапвате сладки, наши панелисти ще ви представят полезна и интересна информация, свързана с възможностите за развитие на вашите умения в областта на дигиталните технологии, европейските програми, кариерното ориентиране и света на бизнеса.

Какво да очакваме от „ОpenMIC“?:

Панел 1: Младежите в света на бизнеса – стартъпи и възможности за финансиране – Entreprise Europe Network

Панел 2: Дигиталното изкуство и цифровото бъдеще – Николай Наумов, моушън дизайнер, фотограф, видеограф

Панел 3: Младежки европейски програми – възможности за учене, пътуване, стаж, доброволчество и дигитални компетентности – представител на ЕВРОДЕСК мрежата

По време на събитието всеки, който иска може да изрази своето мнение за дигиталното бъдеще на Европа. Предвиждаме да изработим видеоклип, отразяващ мнението на младите хора във Видин.

Събитието ще се проведе на 24 юни 2022г. (петък) от 14.00 ч. в офиса на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Видин (ул. „Христо Ботев“ 93, сградата на Регионален бизнес инкубатор, ет. 1)

Може да се запишете за участие на тел. 0889451247, e-mail: europedirect.vd@gmail.com или се свържете с нас във Facebook – EВРОПА ДИРЕКТНО Видин/EUROPE DIRECT Vidin.