Наближава крайният срок за участие в конкурс за есе за младежи по случай Европейската седмица на МСП

Наближава крайният срок за участие в конкурс за есе за младежи по случай Европейската седмица на МСП
 
Европейската седмица на МСП (Малки и средни предприятия), под патронажа на Европейския комисар за единния пазар, промишленост, предприемачество и малки и средни предприятия, стартира младежки конкурс за есе, насочен към младежи на възраст от 16 до 25 години от европейските държави-членки или COSME държави партньори. Есето не трябва да надвишава 2500 думи и трябва да бъде написано на английски език.
 

Конкурсът за есе е част от Европейската седмица на МСП, на Годишната общоевропейска кампания за насърчаване на предприемачеството в Европа. Водещи събития от седмицата са събрание на МСП и церемонията по връчване на Европейски награди за предприемачество.
 
На победителя в конкурса за есе ще бъдат поети всички разходи за пътуване на събранието на МСП в Братислава, Словакия, което ще се проведе през ноември 2016 г. Конкурсът е отворен за всички младежи от 16- до 25-годишна възраст от европейските държави-членки или COSME партньори.
 
Есета не трябва да надвишават 2500 думи. Всички есета трябва да бъдат на английски език, а всеки кандидат има право да представи само едно есе. Крайният срок за представяне на есетата е 2 септември 2016 г.  
 
Повече информация за конкурса можете да намерите на следния интернет адрес: https://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/category/european-sme-week-youth-essay-competition/