Онлайн фотоконкурс стартира Парламентариумът в Брюксел

Онлайн фотоконкурс стартира Парламентариумът в Брюксел

Центърът за посетители на Европейския парламент, по-известен като Парламентариум, навършва пет години от създаването си. От създаването си до днес тойе бил посетен от почти 1,5 милиона души. Парламентариум е сред водещите атракции в Брюксел според популярния туристически сайт TripAdvisor.Центърът запознава посетителите с работата на Парламента и историята на европейската интеграция по един динамичен и интерактивен начин, като информацията е достъпна на всеки един от 24-те официални езика на ЕС.

По повод навършването на пет години от създаването си Парламентариумътстартира онлайн фотоконкурс. Всички кандидати, които искат да участват в конкурса трябва да  изпратятснимка с петте най-важни за тяхнеща – спомени, приоритети, промени през последните пет години. Победителят в конкурса  ще спечелипътуване в Брюксел за Нощта на музеите в Парламентариума на 11 март 2017 г.

Конкурсът ще бъде отворен до 31 януари 2017 г. За участие в конкурса, кандитатите трябва да изпратятсвоя снимка в Instagram с хаштаг #ThisIsMy5 и да добавяткато таг @europeanparliament.

Повече информация можете да намерите на профила на Европейския парламентв Instagram.

Източник: Европейски парламент