Каквo е Онлайн платформа за срещи на Еразъм+ поколението?

Каквo е Онлайн платформа за срещи на Еразъм+ поколението?
Това е отворено пространство за включването на всички 9 милиона участници в програма "Еразъм +" за бъдещето на "Еразмус +" след 2020 г. Целта е да се постигне повече, да се продължи напред и да бъдем още по-приобщаващи. Искаме да направим това заедно, а този център за граждански технологии е мястото, където ви каним да споделите вашите идеи с нас.
Платформата предлага набор от функции, които ви позволяват да: 
Предложите теми за обсъждане;
Планирате събития, свързани с тях;
Споделите и гласувате за предпочитаните от вас идеи;
Обсъдите и коментирате предложенията на други членове на Erasmus + поколението
Чат с други потребители – това е нещо като това, което ще се случи, ако Slack, Facebook и LinkedIn се обединят, за да осигурят платформа за поколението Erasmus + …
За какво можете да говорите?
Всичко! Това пространство е ваше, и докато онова, което публикувате, се основава на взаимно уважение, всички ваши идеи за бъдещето на програмата са добре дошли. Чувствайте се свободни да публикувате, коментирате и инициирате дискусии на избрания от вас език!
Може би се питате дали вашите идеи ще окажат влияние върху бъдещето на програмата?
Разбира се! Идеите, които се срещат с други идеи, отстъпват на нови, по-интересни. До края на годината ще бъде изграден манифест "Еразъм +" за бъдещето на програмата въз основа на колективния принос, вложен в тази платформа. Най-активните кандидати ще бъдат поканени да изложат своята визия пред европейските ръководители в края на годината в рамките на 30-годишнината от програмата "Еразъм".
Как да започна?
Ако вече имате профил, просто влезте и оставете вашите идеи да свършат работата! Ако все още нямате акаунт, следвайте линка за регистрация от тук и създайте потребителския си профил, изберете любимата си снимка и започнете дискусията!
Източник: http://app.wetipp.com/erasmusplusgeneration/posts/posts/details/900590